May

Öğretmenlere yönelik olan "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" bilgilendirme sunumu okul müdürümüz tarafından yapıldı.
#köklerdengeleceğe

May

Millî Eğitim Bakanlığınca kamuoyunun görüşüne açılan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli müfredat taslağında, "bilgi aktarımı" odaklı öğretimden "tarihsel düşünme becerilerini" merkeze alan tarih öğretimine geçildi.

Nis

Halil Paşa'nın, İngiliz birliklerini 29 Nisan 1916'da teslim almasının ardından, "Tarih bu olayı yazmak için kelime bulmakta müşkülata uğrayacaktır. İşte Osmanlı sebatının İngiliz inadını kırdığı birinci zaferi Çanakkale'de, ikinci zaferi burada görüyoruz" sözleriyle duyurduğu Kut'ül Amare Zaferi'nin 108. yıl dönümü kutlu olsun.

Nis

İl genelinde yapılan kitap okuma saatine katıldık.

Nis

İl genelinde tüm öğrencilerle birlikte aynı anda kitap okuyoruz.

Nis

Okulumuzda TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında "Finansal Okuryazarlık" konulu söyleşi gerçekleştirilmiştir. Söyleşiyi gerçekleştiren Dr.Öğr.Üyesi Reşid Çiğdem'e teşekkür ederiz.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan bilgi yarışmasında okulumuz birinci olmuştur. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri

Nis

Kutlama programında öğrencilerimizin hazırladığı Bayrak gösterisine ve şiirlere yer verildi. İlçe genelinde düzenlenen turnuvalarda 1.olan kız masa tenisi takımımıza ve 3.olan futsal takımımıza kupa ve madalyaları takdim edildi.

Nis

21 Nisan 2024 Tarihinde Yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavının Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları

Nis

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Nis

İl genelinde yapılan #hedefokuyannesil etkinliği kapsamında kitap okuma saati gerçekleştirildi.

Nis

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz iftar yemeğinde bir araya geldi.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Mart ayında Mesnevi'yi okumaya ve anlamaya yönelik çalışmalar yapıldı.
#dilimizinzenginlikleri

5.sınıf öğrencilerimiz, Görsel Sanatlar dersinde sulu boya ile ip baskısı etkinliği yaptı.