6.sınıf öğrencilerimiz, İngilizce dersinde "Occupations" ünitesini farklı meslekleri canlandırarak pekiştirdi.

Öğrencilerimize Afet Farkındalık Eğitimi videousu izletildikten sonra deprem anı ve tahliye tatbikatı yapıldı.

ÜLKE GENELİNDE 6 VE 9. SINIFLAR İÇİN YAPILACAK ORTAK SINAVLARA YÖNELİK KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI YAYIMLANDI

6.sınıf öğrencilerimiz, Fen Bilimleri dersinde ses konusunu farklı müzik aletlerini kullanarak, telefon deneyi ve sesin görüntüsü deneyini yaparak pekiştirdi.

"Yeşilay varsa, hayat var."

1-7 Mart Yeşilay Haftası'nda Yeşilay'ı tanımak adına Yeşilay Tanıtım Filmi ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek adına Kral Şakir Yeşilay Haftası videosu izlendi.

Öğrencilerimizden Merzuka Şimşek, ilçe genelinde en çok kitap okuyan öğrenci olarak bu ayın kitap kurdu seçilmiştir.

Öğrencimize başarı belgesi Gemerek Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından takdim edilmiştir.

3.TAM KAPSAM DEĞERLENDİRME SINAVI

Şbt

Hedef Okuyan Nesil projesi kapsamında il genelinde yapılan kitap okuma saatine katıldık.

Şbt

Berat Kandili'niz Mübarek olsun.

Şbt

Kız masa tenisi takımımızın şampiyon olmasının ardından ilçemizde düzenlenen futsal turnuvasında öğrencilerimiz büyük bir başarı göstererek 3. oldular. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

İL GENELİNDE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZLE AYNI ANDA KİTAP OKUYORUZ.

Şbt

Öğrencilerimizden Dudu Nur Taşyürek ve Ruveyda Yılmaz 16/02/2024 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasında 1. olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

İl genelinde yapılan kitap okuma saatine katıldık.

Şbt

İL GENELİNDE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZLE AYNI ANDA KİTAP OKUYORUZ.

Şbt

Yoğunluk konusu yoğunluk kulesi ve yumurta deneyi yapılarak pekiştirildi.

Yumurtaların yoğunluğu tuzlu suda ve normal suda batma ve yüzme durumlarına göre incelendi.