Nis

21 Nisan 2024 Tarihinde Yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavının Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları

Nis

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Nis

İl genelinde yapılan #hedefokuyannesil etkinliği kapsamında kitap okuma saati gerçekleştirildi.

Nis

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz iftar yemeğinde bir araya geldi.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Mart ayında Mesnevi'yi okumaya ve anlamaya yönelik çalışmalar yapıldı.
#dilimizinzenginlikleri

5.sınıf öğrencilerimiz, Görsel Sanatlar dersinde sulu boya ile ip baskısı etkinliği yaptı.

İl genelinde yapılan kitap okuma saatine katılım sağlandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında tören yapıldı. Günün anlam ve önemi anlatılan hikayeler, okunan şiirler ve söylenen türkülerle vurgulandı.

"Kitapsız yaşamak; kör, sağır ve dilsiz yaşamaktır."

Hedef projesi kapsamında yapılan okuma saatinde öğrencilerimizle birlikte mukabele yapıyoruz.

"... Hakkıdır, Hakk'a tapan, milletimin İstiklâl."

Bağımsızlık mücadelemizin simgesi, İstiklal Marşı'mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. Yıldönümünde, “Vatan Şairi, Mütefekkir” #MehmetAkifErsoy’u saygıyla anıyoruz.

LGS BAŞVURULARI, ELEKTRONİK ORTAMDA İSTEĞE BAĞLI YAPILACAK

2. DÖNEM 1. YAZILI SINAVLARA İLİŞKİN ÖRNEK SORU KİTAPÇIKLARI YAYIMLANDI

Öğrencilerimiz hazırlamış oldukları panolar ve süslemelerle "Ramazan Sokağı" oluşturdu.

@meb_dinogretimi @sivasvaliligi @valisimsek @sivasmem @necatiyener_ @gemerekmem @sivas_hedef

8. SINIF 3.TAM KAPSAM DEĞERLENDİRME SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI.