Ock

Kaymakamımız Sayın Muhammed Taha BÜYÜKSERİN, Gemerek Belediye Başkanı Remzi KILIÇDAĞI ve protokol ile birlikte öğrencilerimizin karne sevinçlerine ortak oldu.

Ock

Birinci dönemi, Türkçe Öğrt.Mükremin Külekci ve 5.sınıf öğrencilerinin müzik ziyafetiyle tamamladık.

Dönem Sonu Faaliyet Haftasında yapılan etkinliklerimiz;

Branş Bazında Etkileşimli Oyunlar

Sosyal Bilgiler Dersi Sınıf İçi Bilgi Yarışması

Sinema Saati

Kermes Ziyareti

Fen Bilimleri Dersi Tabu Oyunu

Kuran-ı Kerim Okuma Saati

Tecrübe Paylaşımı

Kütüphane Ziyareti

Manevi Baharımız Üç Aylar

"Allah’ım; Recep ve Şaban’ı bize mübarek kıl, bizi Ramazan’a kavuştur."

Mübarek üç ayların manevi iklimini yaşatabilmek adına öğrencilerimiz tarafından pano çalışması yapıldı.

Ock

7.Sınıf öğrencilerimiz, Fen Bilimleri dersinde "Geçmişten Günümüze Atom" konusunu bilim insanlarını ve onların modellerini canlandırarak öğrendi. ‍‍

Ock

Il genelinde yapılan kitap okuma saatine katılım sağlandı.

7.SINIF İL GENELİ 1.DÖNEM 2.ORTAK YAZILI SINAV TARİHLERİ GÜNCELLENMİŞTİR

Ara

Öğrencilerimizin afet bilincini arttırmak adına 6.ders saatinde Afet Farkındalık Eğitimi adlı sunum yapıldı.

Ara

Fen Bilimleri dersinde 5. sınıf öğrencilerimiz hava direncinin etkisini kendi hazırladıkları paraşütleri uçurarak gözlemlediler.

Ara

Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası okulumuzda yapılan programla kutlandı. Yerli malı üretiminin ve tüketiminin önemini vurgulayan şiirler ve metinler okundu. Programın ardından öğrencilerimiz getirdikleri ürünleri paylaştı.

Ara

Çedes projesi kapsamında Sivas Gezisi düzenlendi. 5 farklı liseyi ziyaret eden öğrencilerimiz okullar hakkında bilgi edindi

Ara

Okulumuzda, Çedes projesi kapsamında Gazze'ye destek olmak adına kermes düzenlendi. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Aydınlık bir gelecek için il genelinde yapılan kitap okuma saatine katıldık.

#hedefokuyannesil #miras