Değerli velilerimiz ve öğrencilerimiz,

Teneffüs süreleri ile ilgili yapılan değişikliklerden dolayı ders giriş çıkış saatlerimiz değiştirilmiştir.

Eyl

Toplumumuzda Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerinin önemli bir yeri vardır. Mevlid-i Nebi Haftası etkinliklerinin amacı Peygamber Efendimiz (s.a.s)'i anmaya, anlamaya, onun yüce ahlakını örnek almaya ve sünnet-i seniyyesini kavramaya vesile olmaktır. Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerinin amacı ise camiler ve din görevlilerinin İslam medeniyetindeki önemini ortaya koymak ve camilerin sosyal hayatın merkezi haline getirilmesine katkı sağlamaktır.

Eyl

Yarınlara kutlu bir ilim mirası bırakma hedefiyle tüm eğitim paydaşlarımızın görüşlerini de alarak yola çıktık. Türkiye Yüzyılı'nı inşâ ve ihyâ etmekte kararlıyız.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Eyl

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) hayata geçti.

Eyl

Teknoloji destekli yabancı dil öğrenimi ve öğretiminde okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim seviyesindeki öğrencilerin yanı sıra öğretmenlerin de faydalanabileceği platform kullanıma sunuldu.

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığı, "Türkçe Oku, Yaz, Dinle, Konuş, Düşün!" sloganıyla turkce.eba.gov.tr internet adresi üzerinden ulaşılabilen Türkçe Eğitim Platformu'nu hayata geçirdi.

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURS BAŞVURULARI BAŞLADI