Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız."

Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan.

Rabbim bu mübarek ayı hakkıyla eda edip mağfirete erenlerden eylesin.

Okulumuzda, 11 Mart Pazartesi günü başlamak üzere Ramazan ayı boyunca öğle aralarında mukabele yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimizi yapılacak mukabeleye bekliyoruz.

Sivas Valiliği himayelerinde Müdürlüğümüzce yürütülen Miras Projesi kapsamında 8, 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirilen 3. Tam Kapsam Değerlendirme Sınav Sonuçları açıklandı.

Değerli velilerimiz,

Öğrencilerimizin İngilizce öğrenimini desteklemek adına DİYALEKT uygulamasını aktif bir şekilde kullanmanızı öneriyoruz.

* Diyalekt, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geliştirilen ücretsiz bir uygulamadır.

* Uygulama; dinleme, okuma, yazma ve konuşma gibi 4 temel dil becerisini hedefleyen etkileşimli aktiviteler içeriyor.

* Dil bilgisi ve kelime öğretiminin yanı sıra telaffuz öğrenimine de katkı sağlayan platform eğlenceli ve ilginç içerikler sunuyor.

Ock

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Miras Projesi kapsamında değerlendirme sınavı yapılacaktır.

1. DÖNEM 2. YAZILI SINAVLARA İLİŞKİN ÖRNEK SORU KİTAPÇIKLARI YAYIMLANDI

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Eğitim-öğretim yaşantınızda ya da gelişim döneminizde karşılaşabileceğiniz sorunlar veya merak ettiğiniz konularla ilgili size destek olmak amacıyla "ÖVDES: Öğrenci/Veli Destek Sistemi"ni hizmetinize sunmaktan mutluluk duyarız.

Bu sistem sayesinde:

Kendi okulunuzu seçerek okulunuzdaki rehber öğretmenlerle doğrudan iletişim kurabileceksiniz.

Eğer okulunuzda rehber öğretmen bulunmuyorsa, Rehberlik ve Araştırma Merkezi rehber öğretmenleri size destek olacaktır.

Sorularınızı gönül rahatlığıyla platforma yazabilir, uzman rehber öğretmenlerimizden geri dönüş alabilirsiniz.

Tüm bu süreç içinde sadece sorunuza cevap veren rehber öğretmeninizle doğrudan mesajlaşarak iletişimde bulunabileceksiniz.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Değerli velilerimiz ve öğrencilerimiz,

Teneffüs süreleri ile ilgili yapılan değişikliklerden dolayı ders giriş çıkış saatlerimiz değiştirilmiştir.